Lyckad kurs: ”Välj rätt pump” – stort engagemang och fler kurstillfällen planeras!

Vi på Swepump är glada att meddela att kursen "Välj rätt pump", som hölls tidigare i år, blev en stor framgång. Kursen, ledd av Mats Björkner från Pumpportalen, lockade 11 deltagare som aktivt deltog i diskussioner och bidrog med frågor och erfarenheter från sina egna projekt inom VA-sektorn.

 

Vad är ”Välj rätt pump”? Kursen är speciellt framtagen för konsulter inom VA-sektorn och syftar till att ge en djupare förståelse för hur man väljer och dimensionerar rätt pump för olika applikationer. Under kursen gick deltagarna igenom vanliga pumptyper, grundläggande pumpfysik, systemegenskaper, dimensionering och installationstips. Målet är att deltagarna efter kursen har den nödvändiga kunskapen för att förenkla anbudsprocesser och säkerställa optimal drift i sina system.

Positiv feedback och engagemang Deltagarna var mycket engagerade under hela dagen, vilket resulterade i många givande diskussioner. Den feedback vi fått in från kursutvärderingarna är mycket positiv. Deltagarna uppskattade särskilt kursens praktiska fokus och de konkreta råd som gavs för att underlätta arbetet i deras egna projekt.

Fler kurstillfällen planeras På grund av det stora intresset och den positiva responsen planerar vi nu fler kurstillfällen för nästa år. Håll utkik på vår hemsida och vid höstmötet för mer information om kommande utbildningar.

Vi tackar alla deltagare för ert engagemang och ser fram emot att erbjuda fler utbildningstillfällen framöver!


Nyheter


Swepump faktagranskade Energimyndighetens rapport: Krav på pumpar

Rapporten som togs fram i augusti 2024 och finns att ladda ned här. Du hittar även en länk vid fliken

Intervju med Armatecs Affärsområdeschef för Industri: Fokus på Hållbarhet och Kompetensutveckling

Kan du berätta vad Armatec gör och vad din roll är? Som affärsområdeschef för industri på Armatec har jag resultatansvar

Lyckad kurs: ”Välj rätt pump” – stort engagemang och fler kurstillfällen planeras!

  Vad är ”Välj rätt pump”? Kursen är speciellt framtagen för konsulter inom VA-sektorn och syftar till att ge en

Stefan Jakab, ny generalsekreterare för Swepump

Stefan har innan han började arbeta på Teknikföretagens Branschgrupper haft rollen som generalsekreterare för Energi- och miljötekniska föreningen. Förutom det